Beachbody

Egyedi óratípus, mely során a legfontosabb a jó hangulat és az alakformálás egyaránt. Egy stresszes nap után ez az óratípus segít „kipörgetni” magunkból mindent stresszt. Mindemellett a Beachbodyra is készülünk erősítő jellegű feladatokkal is. Ezene az órán az erősítésből és a kardió jellegű mozgásból biztosan nem lesz hiány. Az óra különlegessége pedig legyen meglepetés.

K2 Hiking

A K2HIKING Indoor Walking Program az alapvető emberi tevékenységből indul ki, a gyaloglásból, mely a legtermészetesebb mozgás, melyet az ember valaha végzett, végez és valószínűleg még sok ezer évig végezni fog. A K2HIKING Indoor Walking Program rendszeres végzését orvosok, legfőképp obezitológusok, mint a fizikai képességek megtartásának illetve növelésének, elhízás és túlsúly csökkentésének és az általános egészségi […]

Pilates

PILATES edzések a Nemes Fitnessben!  A Pilates óráknak számos előnye van:

Spinning

Az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. A #spinning órákon akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt, amelynek jelentős része szénhidrát.

Kondi Alakformáló

Kondi Alakformáló óraink kitűnő lehetőség egy tökéletes nap indításához. Erősítő, állóképesség fejlesztő gyakorlatokat is végzünk egyaránt, így minden egyes alkalommal közelebb kerülhetünk a kívánt cél eléréséhez.