Spinning

Próbáld ki Spinning edzéseinket Te is, melynek számos előnyt nyújt a hétköznapokra vendégeink számára.

  • A Spinning fő előnyei a fittség fenntartása és a teljesítmény javítása. Ez a szív- és érrendszeri egészségre jótékonyan ható mozgásforma növeli az edzésteljesítményt és könnyebb szívritmus-szabályozást tesz lehetővé, ha rendszeresen végezzük. Az edzésbe kezdőknek nehézséget okozhat a légzés, de ha rendszeresen végezzük, a megfelelő légzés rendszeres és megszokott lesz.
  • Ez egy nagyon hatékony mozgásforma azok számára, akik intenzív munka után szeretnék levezetni a stresszt. Hangos és élvezetes dalokkal kísérve ez a gyakorlatsor a mindennapi életben is motiváló lehet. Lehet, hogy eleinte nehezen követi az edző utasításait, de ahogy megismeri a kerékpárt és megismeri a mozdulatokat, nagyon élvezetes tevékenységgé válik.
  • Magas kalóriaégetést biztosít azok számára, akik rövid idő alatt szeretnének fogyni. Mivel nagy intenzitású edzésről van szó, a zsírégetés felgyorsul, és a kívánt eredmény rövidebb idő alatt elérhető. A fogyás mellett a tónusnöveléshez is nagyon hasznos edzés.

Szóval legyen szó alakformálásról, egészség megőrzésről vagy akár stresszlevezetésről… mindenesetben ajánljuk, hogy próbáld ki te is közkedvelt óratípusunkat!

Felhívjuk kedves figyelmeteket, hogy az órákra az eszközök száma miatt bejelentkezés szükséges!

Foglalás az alábbi telefonszámon lehetséges:

06-1/297-0653

Event Timeslots (9)

Kedd
-
Spinning Évi

Csütörtök
-
Spinning Évi

Vasárnap
-
Sári Spinning

Hétfő
-
Spinning Évi

Szerda
-
Spinning Évi

Csütörtök
-
Spinning Évi

Péntek
-
Sári Spinning

Kedd
-
Sári Spinning

Hétfő
-
Sári Spinning