Családias környezetben várjuk minden kedves mozogni vágyó vendégünket. Fitness- és konditermünk kettő szinten helyezkedik el, így biztosítva széles szolgáltatási körrel Önök számára a teljes kikapcsolódást.

Jelenlegi nyitvatartásunk itt elérhető.

Konditermünkben a kardió gépek mellett, minden izomcsoportra megtalálhatjuk az alkalmas gépeket, melyek használatában teremedzőink bármikor segítséget nyújtanak Önök számára. Megvásárolt bérleteik mellé INGYENES személyre szabott edzéstervet nyújtunk vendégeink számára.

Konditerem mellett számos csoportos órával is várjuk az ide látogatókat. Spinning, Spinracing, K2 Hiking, Beachbody, Alakformáló, Kondi alakformáló, Kardió Intervall, Tabata, Pilates, Spine Up órák, melyek 14-16 éves kor felett ajánlottak. Felnőtt óráink mellett számos gyermek foglalkozással is várjuk a kisebb vendégeinket.
Trambulin, Ovis Torna, Versenyeztetés.

Ennyi mozgás mellett bizonyára Önöknek is szükségük van a pihenésre. A Nemes Fitnessben ennek sincs akadálya. A D-vitamin pótlására és a tökéletes bőrszín elérése érdekében fekvő- és állószoláriumozásra is nyújtunk lehetőséget. A kikapcsolódás teljes érdekében Finn szaunával és ehhez kialakított merülőkáddal várjuk a pihenni vágyókat. A fáradt izmaik ellazítására, pedig igénybe tudják venni Masszázs szolgáltatásunkat előzetes bejelentkezés alapján.

A vidámság és játékosság megőrzése érdekében fitnesslétesítményünkben átélhetik a Fallabdázás és a Ping-pongozás örömeit. Hiszen előzetes bejelentkezés alapján pályát, illetve termet tudnak foglalni.

Reméljük elnyertük tetszésüket és a személyes látogatás során a bizalmukat is!

Várjuk szeretettel Önöket és egész családjukat, hiszen nálunk minden korosztály megtalálja a számára tökéletes szórakozás, egészségmegőrzés és kikapcsolódás lehetőségét!