Óratípusok

Senior Hatha Jóga

A senior hatha jóga ugyanúgy a normál hatha jóga óra ászanáittartalmazza, annyi különbséggel, hogy a legtöbb testpóz könnyítetett módón van elvégezve illetve rövidebb ideig van kitartva. Valamint ugyanúgy tartalmaz légző gyakorlatokat, kéz mudrákat (kéz jógát), mint egy normál hatha jógaóra.

Az óra felépítése: bevezető relaxáció, légző gyakorlatok, bemelegítés, ászanák (testpózok végzése), majd levezető relaxáció (test és elme lazítása). A teljes óra ideje alatt nyugtató, lazító zene szól, esetlegesen mantrát hallgatunk,amely az elmét és az idegrendszert nyugtatja. A mantra egy ősi szankszrít nyelvű, gyógyító rezgéseket keltő „ének”.

Öltözet: kényelmes ruházat, cipő nem szükséges, az órán mezítláb vagy zokniban veszünk részt, valamint ajánlott kis törölköző a fej alá.

Minden csütörtök 10:00-11:00

Kinek ajánlott? 50 év felett bárkinek, aki szeretné karban tartani, erősíteni a testét, valamint bármilyen meglevő enyhébb testi panaszok esetén is bátran részt lehet venni az órán. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.