K2Hiking (10 fős órákkal)

A K2HIKING egy INDOOR WALKING tevékenység. A K2 a világ egyik legmagasabb illetve legnehezebb hegyét jelenti, ennek ellenére a K2HIKING mindenki számára alkalmas. A HIKING szó szabad fordítása angol nyelvről „magashegyi turisztikát“, míg az INDOOR WALKING „benti gyaloglást“ jelent.

A K2HIKING Indoor Walking Program az alapvető emberi tevékenységből indul ki, a gyaloglásból, mely a legtermészetesebb mozgás, melyet az ember valaha végzett, végez és valószínűleg még sok ezer évig végezni fog.
A K2HIKING Indoor Walking Program rendszeres végzését orvosok, legfőképp obezitológusok, mint a fizikai képességek megtartásának illetve növelésének, elhízás és túlsúly csökkentésének és az általános egészségi állapot és közérzet javításának,valamint az élet meghosszabításának egyik legjobb eszközeként ajánlják.

A K2HIKING Indoor Walking Program ugyanakkor rövid időn belül, 40-60 perc alatt, magas energia leadást, 2000-3500 KJ jelent!

A HIKING szimulátor egy elektronikus, formatervezett kijelzővel van ellátva, mely a szívfrekvenciát jelzi.Továbbá jelzi a megtett távolságot, a gyaloglás sebességét, általános időt, gyaloglás idejét az elégetett kalóriát, valamint a testzsír százalékot – BODY FAT.

Ide kattintva nézd meg, hogy a héten mikor vannak a K2Hiking edzések: Órarend

A géppel kapcsolatos információkért hívd az alábbi telefonszámot: 0630-210-6371